Werkwijze

Jouw reisplan op maat. Naar aanleiding van jouw wensen, ideeën en budget puzzel ik een volledig reisplan in elkaar. Binnen of buiten Europa, kort of lang. Met mijn persoonlijke reiservaring help ik jou op weg naar een fantastische reis. Ik werk een plan voor je uit. En vanuit hier boek je heel makkelijk zelf met de duidelijke instructies van mijn kant. Het avontuur kan beginnen!

Valencia_cityview
Aanvraagformulier

Door middel van het aanvraagformulier geef jij jouw eerste wensen en ideeën aan voor jouw ideale reis.

Chili_atacamadesert
Persoonlijk gesprek

Naar aanleiding van jouw ingevulde aanvraagformulier maken we een afspraak voor een persoonlijk online gesprek. Hierin bespreken wij uitgebreid jou wensen, ideeën en budget. (n.v.t. bij reisplan stedentrip op maat en fly away only)

Money_myanmar
Betaling

Na het persoonlijk gesprek stuur ik je een betalingslink waarmee je kunt voldoen aan de prijs voor het schrijven van jouw reisplan.

Bolivia_saltlake
Aan de slag

Nu is het mijn beurt. Nadat de betaling binnen is ga ik aan de slag met het schrijven van jouw reisplan. Binnen 14 dagen ontvang jij de concept versie per email.

Atacama_desert_chili
Jouw reisplan

Zijn er nog punten waar je vragen over hebt of zie je iets wat jou toch niet zo leuk lijkt? Ik pas het meer dan graag voor je aan wanneer je dit binnen 7 dagen na ontvangst van het reisplan aangeeft.

Definitief reisplan

Binnen 5 dagen ontvang je jouw nieuwe reisplan inclusief de verwerkte aanpassingen. Na deze aanpassingen is jouw reisplan definitief!

Tijd om te boeken!

Nu je reisplan definitief is kun je gaan boeken. Wacht hier niet te lang mee want prijzen kunnen veranderen en/of uitverkocht raken. Door middel van mijn bijgevoegde instructies moet het kunnen lukken. Toch hulp nodig? Ik help je graag!