Werkwijze

Wereldmatch heeft een duidelijke en overzichtelijke werkwijze zodat ik jou stap voor stap kan helpen van reisidee naar een persoonlijk reisplan op maat.

Valencia_cityview
Aanvraagformulier

Door middel van het aanvraagformulier vertel jij mij jouw reisidee zodat ik al een klein beetje het idee heb van de wensen. Is er bij mij iets onduidelijk naar aanleiding van het aanvraagformulier dan neem ik contact met je op.

Offerte

Zodra ik jouw aanvraagformulier heb ontvangen stel ik aan de hand van het gekozen pakket en reisplan een offerte op. Laat mij vervolgens binnen 14 kalenderdagen weten of je akkoord bent met de offerte.

Money_myanmar
Aanbetaling

Nadat je akkoord bent met de offerte stuur ik je een aanbetalingsfactuur en betalingslink waarmee je kunt voldoen aan 50% van de prijs voor het maken van het reisplan op maat.

Chili_atacamadesert
Vragenlijst

Na ontvangst van de aanbetaling stuur ik je een vragenlijst toe zodat ik een nog beter beeld krijg van jouw wensen en ideeรซn voor jouw reis. Is er iets niet duidelijk bij mij? Dan neem ik contact met jou op voor een wensengesprek.

Bolivia_saltlake
Wensengesprek

Het kan voorkomen dat naar aanleiding van het aanvraagformulier en het de vragenlijst ik toch nog wat vragen heb om een passende reis te maken. In dit geval neem ik contact met je op voor een wensengesprek om nog wat details door te kunnen spreken. (Wensengesprek n.v.t. bij reisplan stedentrip op maat en vliegticket op maat).

Atacama_desert_chili
Aan de slag

Nu is het mijn beurt. Ik heb inmiddels een compleet beeld gekregen van jouw wensen en ga ik aan de slag met het maken van jouw reisplan op maat. Binnen 21 kalenderdagen ontvang jij de concept versie per email.

Jouw reisplan

Zijn er nog punten waar je vragen over hebt of zie je iets wat jou toch niet zo leuk lijkt? Ik pas het meer dan graag voor je aan wanneer je dit binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van het reisplan aangeeft. Ook wanneer binnen 7 kalenderdagen de accommodatie van jouw ultieme keuze is uitverkocht en je niets ziet in de andere optie ga ik eenmalig op zoek naar een vervangende en natuurlijk passende optie.

Definitief reisplan

Binnen 5 kalenderdagen na het doorgeven van de aanpassingen ontvang je jouw nieuwe reisplan inclusief de verwerkte aanpassingen. Na deze aanpassingen is jouw reisplan definitief! Ik stuur je vervolgens de eindfactuur met het resterende bedrag om te voldoen aan de prijs voor het maken van het reisplan op maat.

Guatemala_vulkaan
Tijd om te boeken!

Nu je reisplan definitief is kun je gaan boeken. Wacht hier niet te lang mee want prijzen kunnen veranderen en/of uitverkocht raken. Door middel van mijn bijgevoegde instructies moet het kunnen lukken. Toch hulp nodig? Neem dan zeker contact met mij op.