Wat eerdere avonturiers zeggen

Deze avonturiers gingen je voor en delen hun ervaringen over Wereldmatch.

“In april 2019 gaan wij voor 3 weken naar Sumatra en vliegen we via Singapore. Omdat het ons leuk leek deze stad ook te verkennen hebben we besloten hier een weekend te blijven, voordat we verder reizen. Maar het uitstippelen van de reis door Sumatra had mij inmiddels al zo veel tijd en moeite gekost, dat ik besloot om Michelle in te schakelen om alles voor Singapore uit te zoeken. Een goede keuze! Michelle gebruikte haar kennis en ervaring met de stad om een enorm uitgebreid reisplan voor ons samen te stellen. Ze had er zelfs rekening mee gehouden dat mijn vriend Portugees is en uitgezocht of hij, net als ik, ook geen visum nodig had.

 

Het reisplan zat vol met tips voor leuke dingen om te doen (o.b.v. mijn wensen) en waar te eten, en praktische tips, zoals hoe je met het openbaar vervoer kunt reizen. Ook gaf ze verschillende opties voor de accommodatie. Stiekem was ik toch zelf ook al op zoek gegaan naar een geschikte accommodatie, maar dat was nog vrij lastig… Alles wat ik vond was heel klein, heel duur en (the worst) zonder raam. Maar Michelle had een aantal hele goede opties voor ons op papier gezet en uiteindelijk kozen we voor haar favoriet; een moderne kamer, met eigen badkamer, voor een goede prijs en mét raam. Precies wat we zochten, maar wat ik zelf niet kon vinden.

 

Door al het uitzoekwerk aan Michelle over te laten heeft ons dit enorm veel tijd gescheeld en weten we zeker dat we niets vergeten. Je kunt het echt aan haar overlaten om het beste reisplan, dat bij jou past, samen te stellen. Wij kunnen niet wachten om het nu ook echt te gaan uitvoeren!”

 

~ Naomi & Daniel

Zakenmeisje.nl

Naomi-daniel-review-wereldmatch

“Normaal gesproken wil ik graag alles voor een reisje zelf regelen en vind ik de voorpret ook heel leuk. Nu besloot ik het een keer uit handen te geven en dat is me zeker goed bevallen. Ook de voorpret van het bedenken wat er gepland zou zijn. Ik ga zeker nog eens met Michelle haar hulp een reis boeken.”

 

~ Sabine

“Azië is altijd al mijn favoriete werelddeel geweest maar ik was bijvoorbeeld nog nooit in Thailand geweest terwijl dat wel echt een Digital Nomad bestemming is. Waarom? Omdat ik dat per se als combinatiereis met Laos, Vietnam en Cambodja wilde doen maar ik had gewoon nooit zin om dat helemaal uit te zoeken. Sommige personen halen al voorpret uit het plannen van een reis, ik vind het echt verschrikkelijk!

 

Michelle kwam precies op tijd op mijn pad. Ik had net besloten mijn allerlaatste Digital Nomad reis te gaan maken en hoe kon ik heel mijn avontuur beter afsluiten dan met die fantastische combinatiereis? Toen Michelle me uitlegde wat ze allemaal voor me kon doen had ik de keuze snel gemaakt.

 

Ik kreeg een handige vragenlijst en omdat ik uit ervaring van het reizen eigenlijk al precies wist wat ik wel en niet zocht, was die ook zo ingevuld. Wat ik echter nooit had verwacht is dat Michelle binnen no time met een fantastisch boekwerk kwam waarin echt ALLES van begin- tot eind was opgenomen. Niet alleen had ze mijn route helemaal uitgestippeld met vervoersopties en linkjes om dat te boeken, maar ook kreeg ik meerdere opties voor hotelovernachtingen, tips voor bezienswaardigheden en zelfs tips over de cultuur, visa, valuta en dergelijke. Ik hoefde letterlijk niet meer zelf na te denken, op een paar keuzes tussen alle leuke opties maken dan.

 

Daarnaast was Michelle tijdens de reis ook nog eens super geïnteresseerd en behulpzaam en lag er zelfs een kaartje voor me in de bus bij thuiskomst. Ik ben super blij dat ik mijn laatste digital Nomad reis door Michelle heb laten plannen zodat ik alleen nog maar hoefde te genieten. Voor een volgend reisje heb ik haar hulp zelfs alweer opnieuw ingeroepen!”

 

~ Sharon

Ladylawyer.nl

Wereldmatch-review

“Michelle heeft voor mij een super reis geregeld. Met maar een paar eisen heeft ze iets gepland wat ik zelf niet beter had kunnen doen. Alles was duidelijk en tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader!”

 

~ Annette

Review-wereldmatch

 

“Michelle heeft voor ons een reisplan samengesteld voor onze roadtrip door Toscane. En wat zijn we verrast! Binnen een korte tijd had ik een uitgebreid reisplan met keuzes uit verschillende hotels / Airbnb’s in mijn inbox. Het enige wat ik nog hoefde te doen, is boeken. Dat is nog eens een gemak! Echt heel fijn; het heeft me enorm veel tijd bespaard. Ik schrijf deze review nu vanuit Italië. Inmiddels zijn we op onze laatste bestemming aangekomen en dankzij Michelle haar aanbevelingen hebben we de mooiste plekken gezien.

 

We zijn echt enorm verrast met het uitgebreide reisplan. Daarnaast kreeg ik in de week van vertrek ook nog een handige checklist (zodat we geen belangrijke dingen vergeten) én zelfs een speciale spotify list voor in de auto. WoW!

Michelle, enorm bedankt!”

 

~ Ronald & Carlijn 

Woningverkoopklaar.nl & Carlijnottens.nl

carlijn-review-wereldmatch

“We zijn een weekje naar Portugal geweest. Michelle heeft voor ons de beste vlucht en auto uitgezocht. Dat scheelde een hoop uitzoek werk. Ook hadden we haar gevraagd welke plekken mooi zouden zijn om te bezoeken. We hebben prachtige plekken gezien. Top vakantie gehad!”

 

~  Fenna & Ralf

“Michelle heeft voor onze zomervakantie onze droomreis samengesteld naar Zweden en Noorwegen. Ze wist ons perfect te helpen met prachtige plekken en goede accommodaties. Michelle luistert precies naar je wensen en wat je leuk vind om te doen, waardoor de reis echt aansluit op jou persoonlijk. Ik denk dat ik het zelf niet beter had kunnen doen.”

 

~ Mandy & Paul

mandypaul-review-wereldmatch

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je misschien nog een vraag? Of kan ik je wellicht ergens anders mee helpen? Neem dan zeker contact met mij op.

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item horizontal_alignment=”center” advanced_animations=”no”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]