Wat eerdere avonturiers zeggen

Deze avonturiers gingen je voor en delen hun ervaringen over Wereldmatch.

“In april 2019 gaan wij voor 3 weken naar Sumatra en vliegen we via Singapore. Omdat het ons leuk leek deze stad ook te verkennen hebben we besloten hier een weekend te blijven, voordat we verder reizen. Maar het uitstippelen van de reis door Sumatra had mij inmiddels al zo veel tijd en moeite gekost, dat ik besloot om Michelle in te schakelen om alles voor Singapore uit te zoeken. Een goede keuze! Michelle gebruikte haar kennis en ervaring met de stad om een enorm uitgebreid reisplan voor ons samen te stellen. Ze had er zelfs rekening mee gehouden dat mijn vriend Portugees is en uitgezocht of hij, net als ik, ook geen visum nodig had. Het reisplan zat vol met tips voor leuke dingen om te doen (o.b.v. mijn wensen) en waar te eten, en praktische tips, zoals hoe je met het openbaar vervoer kunt reizen. Ook gaf ze verschillende opties voor de accommodatie. Stiekem was ik toch zelf ook al op zoek gegaan naar een geschikte accommodatie, maar dat was nog vrij lastig… Alles wat ik vond was heel klein, heel duur en (the worst) zonder raam. Maar Michelle had een aantal hele goede opties voor ons op papier gezet en uiteindelijk kozen we voor haar favoriet; een moderne kamer, met eigen badkamer, voor een goede prijs en mét raam. Precies wat we zochten, maar wat ik zelf niet kon vinden. Door al het uitzoekwerk aan Michelle over te laten heeft ons dit enorm veel tijd gescheeld en weten we zeker dat we niets vergeten. Je kunt het echt aan haar overlaten om het beste reisplan, dat bij jou past, samen te stellen. Wij kunnen niet wachten om het nu ook echt te gaan uitvoeren!”

~ Naomi (zakenmeisje.nl)

“Michelle heeft voor mij een super reis geregeld. Met maar een paar eisen heeft ze iets gepland wat ik zelf niet beter had kunnen doen. Alles was duidelijk en tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader!”

~ Annette

“Normaal gesproken wil ik graag alles voor een reisje zelf regelen en vind ik de voorpret ook heel leuk. Nu besloot ik het een keer uit handen te geven en dat is me zeker goed bevallen. Ook de voorpret van het bedenken wat er gepland zou zijn. Ik ga zeker nog eens met Michelle haar hulp een reis boeken.”

~ Sabine

“We zijn een weekje naar Portugal geweest. Michelle heeft voor ons de beste vlucht en auto uitgezocht. Dat scheelde een hoop uitzoek werk. Ook hadden we haar gevraagd welke plekken mooi zouden zijn om te bezoeken. We hebben prachtige plekken gezien. Top vakantie gehad!”

~  Fenna & Ralf

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je misschien nog een vraag? Of kan ik je wellicht ergens anders mee helpen? Neem dan zeker contact met mij op.