Vliegticket naar Guatemala voor €416

Tijd voor een nieuwe reis? Je kunt nu door een leuk tarief van de Star Alliance groep, waaronder onder andere de luchtvaartmaatschappijen United, Lufthansa & Air Canada vallen, al voor €416 naar Guatemala vliegen. Guatemala is bijna drie keer groter dan Nederland. Je vindt er vele vulkanen, meren, bergen, oude koloniale steden en een prachtige kleurrijke cultuur met vriendelijke mensen. Tijdens een reis door Guatemala zal je je absoluut niet vervelen.

Details

Vliegen vanaf: Amsterdam
Aankomst: Guatemala city
Ruimbagage: inclusief 23 kg
Overstappen: 1 keer in Houston (George Bush Intercontinental Airport – USA)
Gemiddelde reistijd: 18,5 uur – 19,5 uur inclusief overstap

Wanneer?

Er zijn verschillende vliegmogelijkheden beschikbaar tussen januari 2020 en september 2020. Helaas geen mogelijkheden in juli en augustus.

Voorbeelddata:

   14 januari 2020 – 4 februari 2020    <boekingslink>

   3 februari 2020 – 25 februari 2020   <boekingslink>

   4 maart 2020 – 26 maart 2020   <boekingslink>

   16 maart 2020 – 8 april 2020 (€436)  <boekingslink>

Vliegticket boeken

De vliegtickets zijn te boeken met de zoekmachine Skyscanner. Deze geeft de goedkoopste optie en stuurt je door naar de beste aanbieder. Klik op de aanbieder en volg de instructies het vliegticket te boeken.

Let op! De eerder genoemde data zijn voorbeelden. Prijzen van vliegtickets veranderen continue en zijn soms maar kort beschikbaar.

Guatemala 

Guatemala kun je het hele jaar door bezoeken maar de beste periode met de meeste kans op mooi weer zijn de maanden november tot en met maart. Maar het weer is het weer en de beste reistijd is helaas nooit helemaal te voorspellen. Daarnaast adviseer ik om zeker drie weken de tijd te nemen om door Guatemala rond te reizen. Je hebt zo de ruimte om genoeg van het land te kunnen ontdekken.

Hulp nodig?

Geen idee waar je moet beginnen met het plannen van je reis door Guatemala? Wereldmatch kan jou helpen! Ik help jou zoeken naar een los vliegticket of kan aan de hand van jouw wensen, ideeën en budget een uitgebreid en persoonlijk reisplan voor je in elkaar puzzelen. Met dit reisplan kun jij vervolgens zelf jouw eigen reis stap voor stap met de juiste instructies boeken. Geen frustraties of uren scrollen maar snel en gemakkelijk jouw unieke reis boeken.

*Dit blogartikel bevat affiliatelinks.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.