Over Wereldmatch

Op reis gaan is altijd een avontuur. Een leuk, mooi of fantastisch avontuur. Of het nu dichtbij is of ver weg, een weekendje of voor meerdere weken. Toch komt er altijd veel bij kijken. Een bestemming kiezen is vaak de eerste stap. Afhankelijk van de locatie en soort reis heb je accommodaties, vliegtickets of ander vervoer en een reisroute nodig. Heb je geen zin of tijd om dit allemaal uit te zoeken? Dan is Wereldmatch hier om jou te helpen. Ik maak voor jou een reisplan dat aansluit op jouw wensen, ideeën en budget.

Ik match jou aan de wereld!

Keyfactoren

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij Wereldmatch voorop. Door middel van een formulier en een gesprek via skype worden jouw wensen en ideeën bij mij duidelijk. Vervolgens maak ik een persoonlijk reisplan voor jou alleen. Geen beperkte bouwstenen of vaste route. Een reisplan op maat.

Sociaal-Cultureel

Ik reis niet alleen om bezienswaardigheden af te vinken en mooie plekjes te zien. Ik reis ook om landen en culturen te ervaren en lokale mensen te ontmoeten. Te ontdekken hoe het er aan toe gaat in een ander land. De verschillen in het leven, normen, waarden, tradities en cultuur te ervaren. Een totale beleving. En dat wil ik met een reisplan van Wereldmatch ook aan jou meegeven. Ik geef je van tevoren informatie wat je kunt verwachten, waar je aan moet denken en waar je op moet letten. Een bezoek aan een ander land betekent ook in sommige maten aanpassen aan de nieuwe omgeving.

 

Indien je cultuur wilt toevoegen aan jouw reis geef ik je leuke tips en tricks om de cultuur nog meer te ervaren en manieren om in contact te komen met de lokale bevolking van het land.

Ervaring

Mijn eigen reizen puzzel ik altijd zelf van begin tot eind.  Hierdoor heb ik de ervaring opgebouwd om jou te kunnen helpen en voor jou een reisplan bij elkaar te puzzelen waarbij het totaal aansluit op wat jij in gedachten hebt.

Eerlijke prijs

Je investeert in mij voor het maken van jouw persoonlijke reisplan op maat. Ik speur daarvoor onder andere voor jou het internet af voor de beste deal. Geen commissie en verschillende tussenpartijen die moeten worden betaald. Daarnaast maak ik een reisplan dat past binnen jouw budget.

Inspiratie & Passie

Ik wil jou inspireren om op avontuur te gaan en te ontdekken. Mijn passie voor de wereld, reizen en culturen overbrengen. Jou helpen om jouw droomreis waar te maken. Zelfstandigheid en vrijheid laten ervaren.

Het is jouw reis. Jouw avontuur. Het avontuur, de spanning en het plezier beginnen bij het boeken . Dit doe je bij Wereldmatch met mijn uitgebreide instructies (en wellicht een klein beetje hulp) helemaal zelf.

Wereldmatch is voor jou

Als je een reis wilt die volledig aansluit op jouw wensen en ideeën

Als je een reis wilt dat aansluit op jouw budget en niet teveel wilt betalen

Als je niet het hele internet zelf af wilt speuren

Als je geen idee hebt waar je moet beginnen met het organiseren van jouw reis

Als je geen idee hebt welke keuzes je moet maken door de vele mogelijkheden

Als je je boeking van jouw reis in eigen hand houden

Als je geen busje in busje uit reis wilt via een organisatie

Als je goed voorbereid op reis wilt gaan

Zelfstandig reizen en vrijheid wilt ervaren

Als je op avontuur wilt!

Michelle_Wereldmatch

Hoi, ik ben Michelle

Jouw reiszinnige assistent

Gek op reizen, culturen en de wereld.

 

Mijn passie voor reizen en de wereld begon al vroeg. De verhalen van mijn oma toen zij terug kwam uit Nieuw-Zeeland, familievakanties in Europa tussen de locals, mijn eerste reis zonder ouders die meer dan avontuurlijk was en mijn eerste reis buiten Europa naar Vietnam. Beetje bij beetje groeide mijn interesse voor de wereld, reizen en culturen.

 

Inmiddels is mijn passie zo groot dat ik jou wil helpen jouw ideale reis waar te maken! Door middel van jouw wensen, ideeën en budget speur ik het internet af en puzzel ik het voor jouw perfecte reisplan in elkaar.