Over mij

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”middle” horizontal_alignment=”center” advanced_animations=”no” item_padding=”60px 0px 0px 0px”]

Passie

Toen ik als klein meisje voor het eerst op Schiphol kwam om mijn oma op te halen van haar reis in Nieuw-Zeeland ging er een wereld voor mij open. Er was veel meer buiten Nederland! En na de foto’s van mijn oma en de prachtige schelpen als souvenir was ik verkocht. “IK ga de wereld rondreizen!” was het enige wat ik zei als mensen mij vroegen wat ik later wilde doen als ik groot ben. Inmiddels ben ik nog steeds “maar” 1.68 meter maar mijn grote passie voor reizen was al vroeg ontstaan.

 

Mijn passie voor reizen groeide door met de familievakanties binnen Europa. Ik speurde het hele internet af voor de leukste dingen om te doen en te zien en nam keer op keer een boekwerk aan ideeën mee. Het liefst de verborgen plekjes tussen de locals, lokale markten en fantastische uitzichtplekken in de natuur of een stad.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”middle” horizontal_alignment=”center” advanced_animations=”no”]
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

Eerste vakantie zonder ouders

Waar de meeste leeftijdsgenoten bij een eerste vakantie zonder ouders kozen voor een feestbestemming als Salou, Chersonissos  of Sunny Beach koos ik ervoor om samen met een vriendin op een avontuurlijke reis te gaan. Met voor het eerst een (véél te zware) backpack op mijn rug interrailen door Europa. Losse vluchten geboekt, open treintickets gekocht, route uitgestippeld en een accommodatie voor de eerste nacht. Dit was pas één groot feest! En hoewel ik van te voren dacht dat ik nooit het type backpack op mijn rug zou worden; was ik: jawel, verkocht!

Een passende studie

De opleiding management toerisme in Breda was dan ook eigenlijk niet meer dan een logische keuze. Ik leerde over een breder aspect van toerisme en kan inmiddels nooit meer op vakantie of op reis zonder een bepaalde toerisme blik. En geniet daarom naast de toeristische trekpleisters ook juist van de rustige plekken zonder al te veel (Nederlandse) toeristen. Tussen de studie door speurde ik het internet af voor de beste deals om meer van Europa te ontdekken. De wereld buiten Europa moest nog even op mij wachten maar in mijn derde jaar van de opleiding was het eindelijk tijd voor mijn eerste verre reis met een prachtige studiereis door Vietnam. Als ik nog niet verkocht was aan het reizen en ontdekken dan was ik het na deze reis zeker wel!

Vietnam_halongbay
interrail_zomer2012
Bolivia_saltlake
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”50px”]

Op droomreis

In februari 2016 gaan mijn vriend en ik dan ook één van de droomreizen waarmaken. Wij pakken onze backpacks en reizen voor 5 maanden door het fantastische en prachtige Zuid-Amerika. Met alleen een retourticket, de eerste week accommodatie (om uit te rusten) en een hele globale route was dit absoluut een geweldige reis en de beste beslissing ooit. En mijn reislust, passie en enthousiasme voor reizen is er absoluut niet minder op geworden, oftewel geïnfecteerd met het hele heftige, bijna niet te genezen, reisvirus.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

En nu help ik jou!

Met mijn passie voor reizen en de wereld en ervaringen wil ik jou helpen om jouw reisidee uit te werken. Door middel van jouw wensen en budget speur ik het internet af en puzzel ik het perfecte reisplan voor jou in elkaar. Binnen of buiten Europa, kort of lang, met of zonder de geliefde backpack. Alles is mogelijk! En omdat een reis of vakantie voor mij bij het boeken begint boek jij je eigen reis of vakantie, met de juiste instructies van mijn kant, zelf. Een extra beleving en een mega vette start van jouw mooie reis of vakantie zonder de zorgen dat je zelf het hele internet moet afspeuren!

De wensenlijst van en de dromen over de te bezoeken landen groeit nog steeds. Er is nog zoveel moois te ontdekken en te zien in de wereld. “I haven’t been everywhere, but it’s on my list.” – Susan Sontag  is een quote op mijn lijf geschreven.

Keyfactoren

Persoonlijk & Betrokken

Persoonlijk contact staat bij Wereldmatch voorop. Door middel van een formulier en een gesprek via skype worden jouw wensen en ideeën bij mij duidelijk. Vervolgens maak ik een persoonlijk reisplan voor jou alleen. Geen beperkte bouwstenen of vaste route. Een reisplan op maat. Ik ben betrokken bij jouw reisidee en zorg met mijn zorgvuldigheid dat het reisplan zoveel mogelijk bij jouw reisidee en wensen aansluit. En daarnaast dat jij gemakkelijk en snel jouw persoonlijke en unieke reis kunt boeken door de juiste instructies van mijn kant.

Sociaal-Cultureel

Ik reis niet alleen om bezienswaardigheden af te vinken en mooie plekjes te zien. Ik reis ook om landen en culturen te ervaren en lokale mensen te ontmoeten. Te ontdekken hoe het er aan toe gaat in een ander land. De verschillen in het leven, normen, waarden, tradities en cultuur te ervaren. Een totale beleving. En dat wil ik met een reisplan van Wereldmatch ook aan jou meegeven. Ik geef je van tevoren informatie wat je kunt verwachten, waar je aan moet denken en waar je op moet letten. Een bezoek aan een ander land betekent ook in sommige maten aanpassen aan de nieuwe omgeving.

 

Indien je cultuur wilt toevoegen aan jouw reis geef ik je leuke tips en tricks om de cultuur nog meer te ervaren en manieren om in contact te komen met de lokale bevolking van het land.

Ervaring

Mijn eigen reizen puzzel ik altijd zelf van begin tot eind.  Hierdoor heb ik de ervaring opgebouwd om jou te kunnen helpen en voor jou een reisplan bij elkaar te puzzelen waarbij het totaal aansluit op wat jij in gedachten hebt.

Eerlijk

Je investeert in mij voor het maken van jouw persoonlijke reisplan op maat. Ik speur daarvoor onder andere voor jou het internet af voor de beste deal. Geen commissie en verschillende tussenpartijen die moeten worden betaald. Daarnaast maak ik een reisplan dat past binnen jouw budget.

Inspiratie, passie en plezier

Ik wil jou inspireren om op avontuur te gaan en te ontdekken. Mijn passie voor de wereld, reizen en culturen overbrengen. Jou helpen om jouw droomreis waar te maken. Zelfstandigheid en vrijheid laten ervaren. Het plezier te ontwikkelen om zelf op reis te gaan!

Ik match jou aan de wereld!

Expertise

Staat jouw land er niet tussen?

Ik heb ervaring in meer landen en breid dit ook steeds meer uit.
Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken.

Wereldmatch in de media

wereldmatch-indemargriet