Ja! Ik wil op reis

Yes! Jij wilt op reis. Jouw rondreis, vakantie of stedentrip kun je hier aanvragen door middel van het aanvraagformulier. Vul het onderstaande aanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk. Na het invullen van onderstaand aanvraagformulier neem ik contact met jou op om jouw wensen en ideeën door te bespreken. Ik puzzel jouw reis bij elkaar en stuur jou vervolgens een uitgebreid reisplan. Waarna jij kunt boeken en jouw reis kan gaan maken! De verschillende pakketten en de kosten van de investering kun je hier bekijken.

Aanvraagformulier

Bij de meeste accommodaties heb je een geldige creditcard nodig om uw reservering te garanderen. Indien je niet in het bezit bent van een creditcard zal ik op zoek gaan naar accommodaties die gereserveerd kunnen worden zonder creditcard.
Ik ben in het bezit van een creditcard:
JaNee

 

“Life begins at the end of your comfort zone” 

~Neale Donald Walsh