Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Wereldmatch (ingeschreven bij KvK onder nummer 72471425). Door deze website te bezoeken, ga ik er vanuit dat je akkoord gaat met de disclaimer.

Inhoud

De door Wereldmatch verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Wereldmatch streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

 

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door Wereldmatch ingericht en worden niet door Wereldmatch gemaakt.

 

Wereldmatch aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met ons op de website wordt geplaatst.

Klikbare links

Deze website kan klikbare links bevatten naar websites van derden. Wereldmatch heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Wereldmatch aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

Affiliate

Wereldmatch werkt samen met de affiliate partij Daisycon en is lid van het partnerprogramma van Booking.com en Agoda.com. Het is dus mogelijk dat Wereldmatch een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites worden gedaan, wanneer de website is bereikt via een link van Wereldmatch.

Intellectueel eigendom

De inhoud van de website, waaronder: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Wereldmatch en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriรซle eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder schriftelijke toestemming van Wereldmatch.

Klachten

Indien je als bezoeker van deze website een klacht hebt over deze website dien je de klacht per e-mail aan Wereldmatch door te geven, middels het e-mailadres michelle@wereldmatch.nl. Hierbij dien je als gebruiker je volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van de klacht en reden van de klacht te geven.

Klachten worden binnen 14 werkdagen in behandeling genomen en gebruiker zal hierover worden geรฏnformeerd.

Email

Wereldmatch kan niet garanderen dat een emailbericht vrij zal zijn van onderschepping of manipulatie van het bericht door derden, of van het gebruik van computerprogrammaโ€™s die worden gebruikt voor het manipuleren van elektronische berichten en het overbrengen van virussen. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan Wereldmatch accepteer je dit risico.

Heb je vragen over de disclaimer? Stuur dan gerust een mailtje naar michelle@wereldmatch.nl of vul het contactformulier in.

Lees ook de privacyverklaring.

 

 

Versie: Juli 2019

Wereldmatch heeft het recht deze disclaimer te veranderenย zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.