Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Wereldmatch (ingeschreven bij KvK onder nummer 72471425). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Aansprakelijkheid

Er wordt veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde informatie en artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op de website van Wereldmatch kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Wereldmatch kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

 

Wereldmatch is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van de website.

 

Wereldmatch is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites van derden waar naar verwezen wordt.

 

Aanbiedingen en acties zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op de website of social media.

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan de informatie, afbeeldingen en andere materialen op deze website te vermenigvuldigen, te kopiëren, te verspreiden of elk ander gebruik, zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Wereldmatch of haar licentiegevers. Een en ander onder voorbehoud van regelingen van dwingend recht.

Affiliate

Wereldmatch werkt samen met de affiliate partij Daisycon en is lid van het partnerprogramma van Booking.com en Agoda.com. Het is dus mogelijk dat Wereldmatch een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites worden gedaan, wanneer de website is bereikt via een link van Wereldmatch.

Google Analytics

Wereldmatch maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar een door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Voor meer informatie lees je hier het het privacybeleid van Google of het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Wereldmatch te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wereldmatch heeft hier geen invloed op. Wel heeft Wereldmatch Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Klachten

Indien je als gebruiker een klacht hebt over deze website dien je de klacht per e-mail aan Wereldmatch door te geven, middels het e-mailadres michelle@wereldmatch.nl . Hierbij dien je als gebruiker je volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van de klacht en reden van de klacht te geven.

Klachten worden binnen 14 werkdagen in behandeling genomen en gebruiker zal hierover worden geïnformeerd.

Wereldmatch heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.