Roadtrip-playlist

Dé Wereldmatch roadtrip playlist!

Roadtrippen! De ideale manier om een land goed te ontdekken. Je komt op plekken waar je met het openbaar vervoer niet kunt komen, je kunt zoveel spullen meenemen als je wilt en je kunt slapen op de meest mooie minder goed bereikbare plekken. En hoewel het leuk is om naar de lokale radio te luisteren is het des te fijner om je eigen ideale roadtrip playlist bij je te hebben voor wanneer het bereik niet optimaal is. Daarom heb ik de Wereldmatch roadtrip playlist gemaakt op Spotify!

De roadtrip playlist van Spotify bestaat uit allemaal fijne songs. Mijn favoriete maar ook favoriete nummers van de volgers van Wereldmatch! Samen creëren we dé ultieme roadtrip playlist. Nummers die tijdens je roadtrip zorgen voor een extra beleving en na je roadtrip terug kunnen laten denken aan deze toffe reis.

Let op: Muziek streamen via Spotify kost veel data. Heb je een Spotify premium account? Dan kun je playlist downloaden en offline beschikbaar maken zodat je deze zonder Wifi gemakkelijk kunt gebruiken zonder je data er snel doorheen te draaien.

 

Wat kun je verwachten van de Wereldmatch roadtrip playlist?

De roadtrip playlist van Wereldmatch staat vol met diverse nummers. Van alles wat. Om lekker mee te zingen, uit je dak te gaan en een feestje te bouwen maar ook rustig geconcentreerd en relaxed op je bestemming aan te komen. Van Coldplay tot de Imagine Dragons en van FeestDJRuud tot aan klassiekers van The Proclaimers en Vanessa Carlton. Van alle markten thuis. Oude bekenden of totaal nieuwe liedjes.

 

 

Volg de playlist van Wereldmatch op Spotify en vergeet niet een reactie hieronder achter te laten met jouw favoriete roadtrip nummer. Want de playlist kan blijven groeien! Wat is jouw favoriet?

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.